Târg de locuri de muncă pentru medicii și asistenții medicali din Iași

dsc_9527Această toamnă aduce un nou sezon de Târguri de Job-uri în domeniul medical, unde cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunități, atât în țară, cât și în străinătate!

Cadrele medicale din Iași sunt invitate la Târgul de Joburi Careers in White pe 20 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților (Piața Mihai Eminescu), între orele 10:00 si 16:00. Aici se vor întâlni cu agenții de recrutare, reprezentanți ai spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialiși, medici rezidenți, dentiști, asistenți medicali, medici de familie, absolvenți de medicină și alte categorii.

Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Ofertele puse la dispoziție de recrutorii prezenți în cadrul târgului din Iași, din această toamnă aduc personalului medical dornic de noi oportunități, nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde, ci și salarii atractive care pot ajunge chiar și până la 13.000 de euro pe lună, în funcție de experiență și specializare.

De asemenea, aceștia pot beneficia și de alte facilități, cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea Vizei și a permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii. “În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât și în întrega Europă.

Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional” a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Participarea la târg este gratuită, iar participantii sunt sfătuiti să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Adauga un comentariu

*