Mic dejun mexican

mic-dejun-mexican_size1Ingrediente
  • 5 fire coriandru,
  • 1 mango curatat si feliat,
  • 1 avocado curatat si feliat,
  • un praf de chimion,
  • un praf de sare,
  • un praf de chilli, 4
  • 00g fasole boabe (rosie sau neagra) din conserva,
  • 1/4 ceapa rosie tocata,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 2 oua,
  • ardei iute.
Metoda de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie, pe foc mediu. Gateste in el ceapa, fasolea scursa din conserva si condimentele timp de cateva minute.

Pune acest amestec fierbinte intr-un bol impreuna cu feliile de avocado, feliile de mango, coriandrul tocat si amesteca.

Prajeste ouale, astfel incat sa aiba galbenusul moale. Serveste-le peste salata de fasole pregatita adaugand cateva felii de ardei iute.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*