Urmărit international de autoritățile italiene, prins de polițiștii băcăuani

arestatUn bărbat pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru trafic de persoane, a fost depistat de polițiștii din județul Bacău, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale – I.P.J. Bacău, sprijiniți de polițiști din cadrul Postului de Poliție Oituz au efectuat o descindere domiciliară pe raza comunei Oituz, în vederea depistării unei persoane, care era urmărită în temeiul legii.

Polițiștii au depistat astfel un bărbat de 31 de ani, din județul Bacău, împotriva căruia a fost instituită măsuara urmăririi la nivel internaţional, la solicitarea autorităţilor Italiene.

Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost reținut, urmând a fi prezentat Curții de Apel Bacău, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile italiene.

Adauga un comentariu

*