Evenimente rutiere cu victime pe D.N. 2

xaccident-rutier-300x300-jpg-pagespeed-ic-u9p4fdba3pPoliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victimă pe D.N. 2, în afara localităţii Sascut, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 13:30.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat de 49 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Adjud-Bacău, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 11 ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri, unde a rămas sub supraveghere.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 2, în localitatea Răcăciuni, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 18:30.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 45 de ani, din comuna Racaciuni, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Bacău-Adjud, a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Tulcea, pe aceeiaşi direcţie de mers. Ansamblul de vehicule era oprit pe banda de siguranţă a sensului de mers Bacău-Adjud.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala a bărbatului de 45 ani, din comuna Răcăciuni, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, unde a rămas internat.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*