Destinaţii relaxante pentru vacanţa de iarnă

Sărbătorile, momentul perfect când ne punem tot felul de dorinţe. Iar lista lui Moş Crăciun se umple cât ai zice “spa” şi nimic nu ne opreşte să călătorim cu gândul pe harta Europei spre locuri unde sănătatea capătă un suflu nou.

Abecedarul relaxării se rescrie în Irlanda, Spania, Italia şi Elveţia, în oaze de relaxare în tonuri de albastru.

Cine n-a călătorit în Irlanda, ar fi bine s-o facă şi sub imboldul priveliştii oferite de Europe Hotel Resort, din Killarney.

Specialiştii o cataloghează drept una dintre cele mai spectaculoase din lume şi vine la pachet cu multă hidroterapie, dar şi o fântână cu gheaţă.

wtheeurope-welcome-4“Investiţi şi în propriu corp”, par să susţină cu convingere experţii spanioli de la SHA Wellness Clinic, din Alicante. Masajele, colonterapia, yoga, acupunctura, procedurile laser,tratamentele pentru insomnie şi reflexoterapia sunt servite clienţilor aproape de Parcul Naţional Sierra Helada.

Dacă vreţi să simţiţi un strop de regalitate, treceţi pe lista locurilor de vizitat şi Castel Monastero, din Siena. Aici, răsfăţul italian poartă amprenta bucătarului Gordon Ramsay şi a unuia dintre medicii prinţului Charles. Iar ayurveda face casă bună cu tratamentele SF de detox.

wsha-en-priveterrace01Churchill, staruri rock şi chiar papi, cu toţii au fost clienţi ai clinicii La Prairie, Clarens-Montreux, din Elveţia, în vârstă de peste 80 de ani. Venerabilă, dar pusă la curent cu cele mai hot terapii precum cea cu celule embrionare. Proprietarii se pot lăuda şi cu un centru performant destinat ameliorării simptomelor menopauzei.

wspa-piscineSlăbirea de lux nu se poate face decât la Grand Resort, Bad Ragaz, sub supravegherea consultanţilor echipei Olimpice a Elveţiei. Din peisaj, amintim izvoarele naturale, dar şi saltele care îşi schimbă consistenţa în funcţie de dorinţele coloanei vertebrale.

Sursa: www.csid.ro

Adauga un comentariu

*