Accident rutier cu victimă în comuna Itești

accident3_03Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe DN2-E85, în comuna Itești, la data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 17.00

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 56 ani, din comuna Letea Veche, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Itești, a încercat să iasă dintr-o parcare situată pe DN2-E85, fără sa se asigure și fără să acorde prioritate de trecere, moment în care a fost lovit de un autoturism condus regulamentar, pe direcția Roman-Bacău, de un tânăr de 23 ani, din comuna Săucești.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere, care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri.

Cei doi conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind următoarele: 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 23 ani și 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 56 ani. Ambilor conducatori auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal fata sub aspectul săvâșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*