Consumul de alcool de către conducătorii auto, cercetat de polițiști

Polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 23 ani, din comuna Agăș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Energiei, din Bacău.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul orașului Comănești pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întomit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțesofer-baut-si-fara-permis-cercetat-de-politisti1380093303

De asemenea, polițiștii au identificat un bărbat de 63 ani, din Bacău, care, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moldovei, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu bordura scuarului din partea dreaptă a străzii.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au recoltat probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu

*