A condus băut și fără permis și nu a oprit la semnalele polițiștilor

1153In cadrul unei acțiuni desfășurate pe linie rutieră,  polițiștii din comuna Sascut au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe u drum public din comună.

Conducătorul auto a ignorat semnalul de oprire și și-a continuat deplasarea, în scopul sustragerii de la control.

Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză pe o distanţă de aproximativ 3 km, după care conducătorul acestuia a pierdut contolul, a ieşit în decor şi a rămas împotmolit pe un teren agricol.

La volanul autoturismului polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Sascut, care emana halenă alcoolică. Rezultatul testării sale alcoolscopice a indicat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i s-au recoltat mostre biologige de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul de 35 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Adauga un comentariu

*