Depistați în flagrant și cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii au depistat în flagrant un bărbat din municipiul Bacău, care conducea un autoturism înmatriculat în alt stat, în localitatea Pănceşti, din comuna Sascut, fără a deține asigurarea obligatorie de răspundere civilă. 

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii plăcuţele cu numărul de înmatriculare, permisului de conducere şi certificatului de înmatriculare.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România.

infractiuni-in-trafic-480x300

Polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din comuna Bereşti-Bistriţa, care conducea un autoturism pe strada Republicii, din Comăneşti, fără a poseda permis de conducere valabil pentru circulaţia pe drumurile publice din România, acesta prezentând pentru control un permis de conducere, categoriile A şi B, eliberat de autorităţile engleze, permis de conducere ce are caracter provizoriu, fiind valabil doar pe teritoriul Marii Britanii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testului de respiraţie, fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 

Polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 39 de ani, din comuna Măgireşti, care conducea un autoturism pe strada Barajului din orașul Dărmăneşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Comăneşti, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

In comuna Tamași, polițiștii au depistat un localnic de 23 de ani, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultată în urma testării alcoolscopice.

Din verificările efectuate de polițiști a mai rezultat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Adauga un comentariu

*