La volan sub influența băuturilor alcoolice

beat-volanPolițiștii au depistat un bărbat de 56 ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12 A din Dărmănești.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 56 ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Orașului Comnănești, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 24 ani, din comuna Scorțeni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ardeoani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,07 mg alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu

*