Accident rutier cu victimă în Asău

politia-autoPolițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident cu victimă, în comuna Asău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 37 ani, din comuna Asău, în timp ce conducea un tractor forestier, transportând pe lama din spate doi bărbați de 19 și 28 ani, ambii din comuna Asău, la plecarea de pe loc, bărbatul de 28 ani s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 28 ani, care a fost transportat la Spitalul Orașului Comănești, unde nu a rămas internat. Conducătorul vehiculului și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 37 ani și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 37 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adauga un comentariu

*