Expoziția cu vânzare „CEL MAI FRUMOS OU DE PAȘTE” – Ediția a IX-a

oua de pastiVineri, 22 aprilie, începând cu ora 1200, Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului Bacău organizează în Piațeta Tricolorului din Bacău, unul din evenimentele anuale ale instituției, mai precis, Expoziția cu vânzare „CEL MAI FRUMOS OU DE PASTE” – Ediția a IX-a. Acest eveniment coordonat de către Componenta Adulți din cadrul D.G.A.S.P.C. Bacău.

Efortul pentru crearea produselor ce vor fi expuse spre vânzare a început încă de acum o lună prin implicarea comună a beneficiarilor, ergoterapeuților și terapeuților ocupaționali din centrele de protecție specială pentru persoanele adulte și pentru copii aflate în subordinea DGASPC–urilor din județele: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea și, respectiv, a ONG-urilor ce activează în domeniul problematicii persoanelor cu dizabilități și a persoanelor vârstnice din județul Bacău.

Pentru că 2016 înseamnă pentru instituția noastră un an aparte, când aniversăm 20 de ani de activitate în domeniul protecției și promovării drepturilor copilului, am invitat în ultimile două săptămâni, să fie alături de noi, reprezentanți ai partenerilor din toată această perioadă. Instituții publice, ONG-uri, sponsori, voluntari, elevi, studenți și profesori din școli, licee, universități, mass-media, colaboratori și beneficiari au pictat împreună câteva ouă gigant, confecționate din polistiren (10 dintre ele cu înălțimea de 1 m, iar cel mai mare având înălțimea de 1,5 m) ce vor fi expuse în cadrul expoziției cu vânzare „CEL MAI FRUMOS OU DE PAȘTE”.

Imagini cu partenerii și prietenii noștri din mediul instituțional și cel privat, dedicate a celebra cei 20 de ani de activitate alături de noi, se pot admira la intrarea în zona expozițională din Piațeta Tricolorului din Bacău.

Bucuria și interesul surprins în aceste instantanee dovedesc faptul că întreaga comunitate a județului Bacău a înțeles că scopul acestui eveniment este acela de a conștientiza și a sensibiliza opinia publică în ceea ce privește problematica persoanelor cu dizabilități și respectarea valorilor umane, fără nicio discriminare.

Un alt element de noutate în acest an este dat de faptul că, pe lângă premii și felicitări, în timpul expoziției, toți participanții și vizitatorii vor putea să picteze, pe viu, în cadrul unui atelier deschis, „Cel mai mare ou de Paște”, împreună cu meșterii și specialiștii în artă populară invitați la activitate.

Prin acest eveniment D.G.A.S.P.C. BACĂU dorește să ureze tuturor într-un mod cu totul special ”Paște Fericit”!

Asteptăm să împărtășim bucuria și aprecierile celor implicați cu toți cei prezenți!

Adauga un comentariu

*