Accidentați pe trecerea de pietoni

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe Bulevardul Unirii din Bacău.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 70 de ani, din județul Neamț, care conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii din  Bacău, a surprins şi accidentat o tânără de 27 de ani, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Bacău, pentru îngrijiri medicale și a rămas internată la Secţia Ortopedie.

Atât conducatorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

accident

Pe strada 9 Mai din Bacău, s-a produs un Eveniment rutier în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 41 de ani din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe strada 9 Mai, pe cea de a doua banda de circulatie, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers către dreapta și a intrat in coliziune cu un autoturism, condus regulamentar pe aceeași direcție de un tânăr de 24 de ani.

In urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a fost proiectat pe marcajul pietonal, unde a acroșat o persoană de sex feminine de 72 de ani, care era angajata regulamentar în traversarea străzii și ulterior a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Persoana de sex feminin și tânărul de 24 de ani au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto si pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauza s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*