Urmărit international de autoritățile germane, prins de polițiștii băcăuani

catuse-550x360Un bărbat pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie, a fost depistat de polițiștii din județul Bacău, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din al Poliției Române.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o descindere domiciliară în comuna Racova, pentru depistarea unui bărbat de 30 de ani, din județul Bacău, urmărit internațional la solicitarea autorităților germane.

Împotriva bărbatului autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost reținut, urmând a fi prezentat Curții de Apel Bacău, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.

Adauga un comentariu

*