Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii rutieri au depistat un oneștean de 30 de ani, care a conducea un autoturism pe Bulevardul Oituz, din Oneşti, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
​În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău, au oprit în trafic, pe strada Energiei din Bacău, un autoturism condus de o persoana de sex masculin.
​La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 44 ani, din Bacău, despre care s-a stabilit că are permisul suspendat.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.
​În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.

Pe D.N. 2 F, din comuna Plopana, polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, din județul Vaslui, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din verificări a rezultat că autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de un bărbat de 50 de ani, care cunoştea faptul că tânărul nu deţine permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi încredinţarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale, pe strada Oituz din Bacău.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 47 de ani, care conducea un autoturism pe strada Oituz a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.
​Conducătorul auto de 47 de ani emana halena alcoolică și a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

Adauga un comentariu

*