Modificări temporare în circulaţia unor trenuri

TrenSucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Galaţi informează că in perioadele 14 – 18 martie si  21 – 24 martie  a.c. , pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Tărgu Ocna – Comăneşti, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor, astfel :

        în perioadele 14 – 18 martie si 21 – 24 martie 2016 

  • trenul R 5301 Mărăşeşti (pl.08.40) – Comăneşti (sos.11.16) nu va circula pe distanţa Târgu Ocna Hm- Comăneşti;
  • trenul R 5304 Comăneşti (pl.10.00) – Mărăşeşti (sos.12.39) nu va circula pe distanţa Comăneşti – Târgu Ocna Hm;

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea   taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.    

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Adauga un comentariu

*