Eveniment rutier cu victimă, produs pe fondul conducerii sub influența alcoolului

Polițiștii au efectuat cercetări pe strada 9 Mai din Bacău, pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui accident rutier cu victim.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 36 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai, dinspre Piața Centrală către Tic-Tac, a patruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani, din Județul Iași.

În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Bacău, iar autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public.

Conducătorul auto de 40 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.87 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru bărbatul de 36 de ani și 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul celorlalti doi conducători auto.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Adauga un comentariu

*