Au sustras lemn cu ajutorul a 4 autoturisem

fotoDe la sfârşitul săptămânii trecute şi până astăzi a fost depistată şi predată de către jandarmi organelor silvice cantitatea de 2 metri cubi de lemn, un atelaj hipo, 4 autoturisme şi  o remorcă.

În perioada menţionată, la nivelul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun”Bacău au fost executate mai multe acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic cât şi pe cea a braconajului piscicol şi cinegetic în mediul rural, în zone împădurite din localitatea Dărmăneşti din judeţul Bacău.

FOTO 2 (1)Pe timpul desfăşurării acestor acţiuni jandarmii din cadrul echipajelor mobile au identificat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 39 de ani care transportau material lemnos cu ajutorul a 4 autoturisme precum şi a unui atelaj hipo.

La controlul efectuat de către jandarmi aceştia nu aveau asupra lor nici un document care să ateste legalitatea transportării lemnului .

În toate situaţiile menţionate jandarmii au întocmit documentele specifice şi au dispus măsura predării către reprezentanţii organelor silvice a materialului lemnos şi a bunurilor folosite la săvârşirea faptelor respective.

Adauga un comentariu

*