Work-shop “Proiecte de dezvoltare personală și comunicare”- ediția I

2015 01 26 (2)În Sala de conferințe a Scolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a avut loc prima ediție a Work-shop-ului  “Proiecte de dezvoltare personală și comunicare”.

Work-shop-ul a fost susținut de reprezentanți ai Proiectului National Caravana Excellency“, respectiv seniori trainerii Virgiliu Cimpoeru si Cătălin Moisă – specialiști în comunicare, dezvoltare personală și în domeniul managementului proiectelor.

La acest eveniment au participat personal din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, Centrului de Reeducare Tîrgu Ocna, precum si din cadrul Poliției stațiunii Tîrgu Ocna.

Scopul organizării acestui tip de activitate este de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale si profesionale, atât în rândul angajaților, cât și în rândul elevilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.

2015 01 26 (28)Invitații au prezentat publicului aspecte interesante si practice despre dezvoltare personală, comunicare și management de proiect, ineditul acestui eveniment constând în faptul că, aceștia au expus într-o manieră interactivă sfaturi și idei de succes si de organizare și implementare a proiectelor, atât pentru viața profesională, cât si pentru cea  personală.

Reuşita absolută a acestui work-shop este faptul că participanții, prin intermediul specialiștilor, au făcut o incursiune pragmatică în conceptele de evoluție și branding personalsi ”management de proiecte”.

În cea de-a doua ediție a work-shop-ului, planificată în luna februarie, cei doi specialiști vor prezenta elevilor școlii aspecte similare, urmând ca în perioada următoare, aceștia să  susțină în cadrul Școlii și cursuri de formatori si manageri de proiect, acreditate ANC,  la care vor participa atât personalul, cât si elevii Scolii.        

Pentru detalii suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe doamna subcomisar de penitenciare Silvia VATAVU – purtător de cuvânt, având următoarele coordonate de contact: telefon 0740 114 215, telefon unitate 0234 344149 int 100,  email silvia.vatavu@anp.gov.ro, silvia.vatavu@yahoo.com.

 

Adauga un comentariu

*