Polițiștii au urmărit în trafic un autoturism și au constat că ocupanții acestuia sustrăseseră acumulatorul unui vehicul

Patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe strada Mihai Viteazu din Bacău a procedat la urmărirea în trafic a unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele polițiștilor.urmarire

Vehiculul în cauză a fost oprit pe strada Banca Națională, iar la volan polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Horgești.

De asemenea, au fost identificați cei trei pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din comunele Horgești și Gioseni.

Polițiștii au stabilit că pe bancheta din spate a autovehiculului se afla un acumulator auto, susceptibil a proveni din săvârșirea unui infracțiuni, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor patru la sediul unității de poliție.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că acumulatorul auto ar fi fost sustras de cei în cauză la aceeași dată de la un autoturism ce fusese parcat pe strada Milcov, din Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se stabili întraga activitate infracțională a bănuiților.

Adauga un comentariu

*