Bănuit de săvârșirea a 12 furturi din locuințe, depistat și reținut

 

Polițiștii au efectuat trei percheziții, în comuna Mărgineni, la bănuiți de furturi din locuințe. Un minor de 16 ani, bănuit de săvârșirea a 12 astfel de infracțiuni, a fost reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii vor propune arestarea sa preventivă.Catuse-04-300x160

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bacău sprijiniți de luptărori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Bacău au efectuat trei percheziții domiciliare în comuna Mărgineni, la bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor furturi din locuințele unor persoane din comuna Mărgineni.

A fost pus în executare un mandat de aducere privind un minor de 16 ani, din comună, bănuit de polițiști de comiterea a 7 infracțiuni de furt calificat.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că minorul în cauză ar fi comis, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, alte cinci furturi din locuințe, patrunzând prin efractie și pe timp de noapte în cinci imobile din comună, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 2 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60%.

Față de minorul în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

 

Adauga un comentariu

*