Despartirea anului, cuplul Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza

Despartirea anului. Dupa cum presa americană anunța la sfârșitul anului că cel mai iubit cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie(40 de ani) și Brad Pitt(52 de ani), sunt pe cale să-și spună „Adio” se pare că informația e cât se poate de reală. Cei doi își negociază deja termenii divorțului.

După mai bine de un deceniu de relație, Angelina Jolie și Brad Pitt nu reușesc să se mai înțeleagă deloc. Publicația Hollywood Life și revista InTouch anunță că cei doi au vieți separate de mai bine de un an și că avocații lor deja negociază termenii divorțului. După mai multe serii de certuri, Brad a renunțat să mai lupte pentru relație, pentru că simte că frumoasa lui soție nu vrea deloc să îl asculte. „Timpul lor petrecut împreună s-a transformat în negocieri intense despre cum își vor împărții familia după divorț. Ei vor petrecere fiecare timp cu copiii lor, individual și colectiv, cum au făcut și până acum. Cele două legende ale Hollywood trăiesc vieți separate de peste un an din cauza problemelor din mariaj. „După ce o serie de certuri în vacanța de Crăciun, ziua răfuielii a venit. Și-au dedicat viețile filmelor, drepturilor umane și copiilor și nu le-a mai rămas timp pentru ei”, a declarat un apropiat al cuplului pentru InTouch. Angelina Jolie a șocat pe toata lumea zilele trecute când și-a făcut apariția la premiera unui film. Cei din jur au crezut că actrița este bolnavă din cauza felului în care arată, aceasta fiind mai slabă ca niciodată.

Celebrul cuplu s-a cunoscut în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith și au împreună șase copii, 3 biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

Adauga un comentariu

*