Evenimente rutiere, cercetate de polițiști

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Banca Națională din Bacău, a avut loc un accident rutier cu victimă, persoanele implicate în eveniment aflandu-se la Spitalul Județean de Urgențe Bacău.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că o tânără de 26 de ani, din  Bacău,  care conducea un autoturism pe strada Banca Națională, a surprins și accidentat o tânără de19 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal semnalizat prin indicator rutier.

După producerea accidentului, conducătoarea auto a transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale.

Atat conducatoarea auto cât și victima au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Victima a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.Masina-politie

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier pe DN 2, în afara localității Orbeni, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 42 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe directia Adjud-Bacău, a accidentat  un bărbat de 83 de ani, din comuna Orbeni, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma producerii evenimentului rutier pietonul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*