Flăcările au răpus două vieți

Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău a fost solicitat să intervină în orașul Buhuși, strada Republicii, pentru lichidarea un incendiu izbucnit la o casă de locuit aparținând unei femei, în vârstă de 82 ani. La sosirea la faţa locului a forţelor de intervenţie s-a constatat faptul că incendiul se manifesta cu violență la acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi în două camere ale locuinţei.1449993883640b1891

Pentru coordonarea acțiunilor de intervenție la locul evenimentului locului s-a deplasat și grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău.

Lucrătorii de poliție prezenți la fața locul au comunicat faptul că în interiorul locuinței cuprinse de incendiu, locuiau două persoane de sex feminin. În urma acţiunilor de căutare, efectuate în interiorul locuinţei de către forţele de intervenţie, au fost găsite decedate proprietara casei de locuit și fiica acesteia, în vârstă de 59 ani.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:45, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Buhuși. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un coș de fum deteriorat, au ars aproximativ 100 mp acoperiş casă de locuit și bunuri din două camere.

Adauga un comentariu

*