Sferturi de finală Cupa CEV

Voleibalistele de la Știința Bacău își continuă parcursul european din acest sezon cu partida tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei CEV. După ce a eliminat, pe rând, pe Apollon Limassol (Cipru) și Spartak Subotica (Serbia), echipa pregătită de Florin Grapă va avea în față un adversar de marcă, una din cele mai valoroase formații din voleiul european. Dinamo Krasnodar este deținătoarea Cupei CEV și are în componență trei jucătoare care au câștigat în toamna trecută titlul european cu naționala Rusiei, cu care s-au calificat și la Olimpiada de la Rio.Stiinta Bacau volei feminin

”Știm foarte bine valoarea echipei din Krasnodar, deținătoarea trofeului și una din primele clasate din campionatul Rusiei. Eu mi-aș dori foarte mult ca miercuri să facem un joc frumos și, de ce nu ?, poate să și câștigăm. Ar fi frumos să pășim cu dreptul în sferturile de finală ale Cupei CEV”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău, Florin Grapă.

Căpitanul echipei băcăuane, Denisa Rogojinaru, a spus: ”Va fi un meci greu, cu o echipă foarte bună, însă eu consider că suntem pregătite. Vom avea în față jucătoare foarte bune, cu mare experiență, dar eu cred că vom face un joc bun”.

Cum sezonul oficial intern se reia abia pe 23 ianuarie, Știința Bacău a pregătit disputa cu echipa rusă susținând două partide de verificare, cu Penicilina Iași și Unic Piatra Neamț, ambele câștigate cu 3:0.

Partida dintre Știința Bacău și Dinamo Krasnodar va avea loc miercuri, 20 ianuarie, începând cu ora 17, în Sala Sporturilor din Bacău, și va fi arbitrată de Antonello Calleja (Malta) și Iskra Zidanic (Croația). Intrarea va fi liberă.

Adauga un comentariu

*