Angelina Jolie şi Brad Pitt adoptă încă un copil din Siria

Angelina_Jolie_si_Brad_PittStarurile hollywoodiene Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi început procesul de adopţie a unui copil din Siria, potrivit radaronline.com, citat de harperbazaar.com.

În timpul unei vizite în Siria, Jolie ar fi întâlnit trei fraţi ai căror mamă a fost omorâtă într-un atac cu bombă.

„Angelina a fost devastată atunci când a aflat că cei trei fraţi au văzut cum tatăl lor a fost luat de soldaţi sirieni, după ce le-a fost distrusă casa, într-un atac cu bombă, în care a murit mama lor”, a spus o sursă pentru radaronline.com.

Deşi, iniţial, Jolie ar fi vrut să îi adopte pe toţi cei trei băieţi, cuplul se va întoarce acasă cu unul singur, după ce se va încheia procesul de adopţie, care ar putea dura până la cinci luni, potrivit aceleiaşi surse.

Totuşi, Angelina Jolie şi Brad Pitt nu au confirmat, încă, adopţia.

Cu toate acestea, zvonul adopţiei a apărut încă din luna februarie, când womansday.com a anunţat că Jolie şi Pitt vor adopta un copil sirian în vârstă de doi ani, pe care îl vor numi Moussa.

„A auzit despre el de la un translator. Copilul i-a oferit o îmbrățișare Angelinei. Ea l-a sărutat pe frunte și apoi au fost de nedespărțit”, a spus un voluntar care a asistat la întâlnirea actriței cu băiatul.

Moussa ar deveni fratele lui Maddox, în vârstă de 13 ani, născut în Cambodgia, al vietnamezului Pax, în vârstă de 11 ani și al Zaharei, adoptată din Etiopia, în vârstă de nouă ani.

Brad Pitt și Angelina Jolie au și trei copii biologici, Shiloh, în vârstă de opt ani, și gemenii Vivienne și Knox, cu vârste de cinci ani.

Adauga un comentariu

*