Andreea Mantea a revenit la WOWbiz

andreea-mantea-si-madalin-ionescu_wowbiz-kanal-d-1Andreea Mantea a inlocuit-o pe Adelina Pestritu la WOWbiz. Bruneta a revenit pe platourile emisiunii. Mantea a mai prezentat show-ul de tip tabloid in urma cu trei ani.

Adelina Pestritu nu mai prezinta WOWBiz. Bruneta a parasit, de altfel, si postul Kanal D avand in plan alte proiecte ce nu tin doar de sfera televiziunii.

Daca luni Madalin Ionescu a prezentat singur show-ul de la Kanal D, aseara locul Adelinei a fost ocupat de Andreea Mantea.

Aceasta a revenit in echipa emisiunii dupa aproape trei ani de pauza. Mantea a prezentat cu Madalin Ionescu WOWbiz in perioada octombrie 2012-iulie 2013.

In toamna acelui an, Andreea Mantea a parasit postul Kanal D dupa ce negocierile pentru un salariu mai mare au negociat. Adelina i-a luat locul, chiar daca avea si un alt proiect in paralel: prezenta si emisiunea saptamanala D-Paparazzi.

„Am fost foarte legata de acest proiect si, chiar daca la un moment dat drumul meu a mers in alta directie, iata ca ma intorc plina de bucurie si de incredere alaturi de familia Kanal D”, a declarat Andreea Mantea.

Aseara, Andreea Mante a avut surpriza sa se intalneasca in platou cu fostul ei iubit, Stefan Stan. Acesta i-a adus un buchet cu trandafiri rosii.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*