ACCESUL LIBER LA INFORMAŢII PUBLICE

 

jandarmeriaAcest buletin informativ este întocmit în temeiul art. 5 din Legea 544/2001 şi art. 10 din H.G. 123/2002. Scopul realizării buletinului îl constituie evidenţierea informaţiilor de interes public, care potrivit Legii 544 /2001, se comunică din oficiu, după cum urmează:

I.) Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău este o unitate destinată să organizeze, conducă şi să coordoneze activităţile specifice pentru îndeplinirea atribuţiilor ce revin Jandarmeriei Române în zona de responsabilitate corespunzătoare teritoriului judeţului Bacău.

II) Organizarea şi funcţionarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău este reglementată de următoarele acte normative:

– Legea nr. 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române.

– Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare;

III) Structura organizatorică a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău

Conform statului de organizare, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău are în compunere structura de comandament organizată pe servicii şi compartimente, detaşamente, grupe, structuri de specialişti şi suport logistic.

IV) Comanda unităţii:
Inspectorul şefgeneral de brigadă Enache Vasile – program audienţe – joi, între orele 10.00–11.30;

Prim Adjunct al Inspectorului şef – Colonel Constantin BĂDIŢĂ – luni, între orele 13.00–15.00;

Adjunct al Inspectorului şef – Colonel Ovidiu DOBROVĂŢ  – miercuri, între orele 11.00-13.00;

V) – Ofiţer informare, relaţii publice şi cu publicul:

 locotenent-colonel Sebastian-Laricu CREŢU:

e-mail: relatiipublice@jandarmeriabacau.ro,

site:   www.jandarmeriabacau.ro

Sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău se află situat în municipiul Bacău, pe strada Constantin Muşat, nr.4, telefon: 0234.543131.

VI) Sursele financiare: buget asigurat din fondurile bugetare ale Inspectoratului General al Jandarmeriei de la bugetul de stat.

Informaţiile de interes public ce pot fi solicitate se găsesc pe adresa de internet a unităţii: www.jandarmeriabacau.ro – secţiunea informaţii publice.

 

Adauga un comentariu

*