Povestea de viata a lui Ralph Lauren

Ralph Lauren este unul dintre cei mai apreciati designeri ai lumii, insa putini stiu cum a ajuns aici si cat de presarata cu greutati a fost viata lui. Te invitam astazi sa-i afli povestea incredibila!

ralpj-lauren

In anul 1957, pe cand urma cursurile Liceului DeWitt Clinton, Ralph Lauren a scris, in paginile unui oracol, ca unul dintre telurile sale in viata este acela de a ajunge milionar. In prezent, faimosul designer are o avere estimata la 6 miliarde de dolari, asa ca a reusit din plin sa-si realizeze acest vis.

Insa cu mult inainte de a deveni un veritabil icon in lumea fashion, Ralph Lipschitz, cel mai mic dintre copiii unei familii de imigranti evrei, locuia in Bronx. Crescand, a invatat sa evadeze din saracia casei sale mergand la filme si confundandu-se cu personajele pe care le admira.

ralpj-lauren1

“Visa cu ochii deschisi la propriu. Isi imagina ca face parte din scenele in care jucau actori precum Cary Grant sau Gary Cooper. Aceasta abilitate de a visa l-a ajutat sa devina un simbol in lumea modei”, sta scris in paginile cartii “Genuine Authentic: The Real Life of Ralph Lauren”.

In adolescenta, a ales sa-si schimbe numele din Lipschitz in Lauren, asta dupa ani in care a fost batjocorit pe aceasta tema de catre colegii lui.

ralpj-lauren2

Mai tarziu, dupa o perioada scurta petrecuta in armata, Ralph Lauren s-a mutat inapoi la New York si a inceput sa lucreze ca functionar la compania Brooks Brothers. A descoperit atunci lumea fascinanta a celor bogati si si-a dorit sa patrunda in ea…

A avut ocazia sa participe la un meci de polo, iar acea experienta l-a inspirat sa dea nastere unui brand elegant, high class, cunoscut azi sub numele de Polo Ralph Lauren.

ralpj-lauren3

Avand doar diploma de liceu si cateva cursuri de business, decizia de a cladi propria sa companie a fost primul risc major facut in cariera sa. Urmatorul a fost acela de a crea cravate late si pline de culoare intr-o perioada in care simplitatea insemna totul.

Abordarea sa inedita a cucerit lumea si i-a adus un contract in valoare de 500.000 de dolari cu magazinul Bloomingdale’s.

ralpj-lauren4

Nu s-a culcat pe o ureche, asa cum fac multi atunci cand au succes peste noapte. Ba din contra, Ralph Lauren a muncit in continuare pentru a-si dezvolta compania.

Mai tarziu, a creat haine pe care el insusi si-ar fi dorit sa le poarte, haine potrivite pentru un star de cinema.

ralpj-lauren5

Copilul visator care isi dorea sa devina milionar este in prezent unul dintre cei mai de succes designeri ai tuturor timpurilor. Are case in Jamaica, Long Island, Bedford, Colorado si Manhattan, precum si o colectie de masini ce valoreaza o suma astronomica.

ralpj-lauren6

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*