Miss Universe 2015!

 

Ieri a avut loc finala concursului de frumusete Miss Universe 2015. Castigatoarea anuntata, Miss Columbia, a fost, in realitate, pe locul 2, iar adevarata invingatoare a fost, de fapt, Miss Filipine. Iata ce s-a intamplat.

miss-universe-gafa-3

In cadrul finalei editiei din acest an a concursului Miss Universe 2015, prezentatorul, comediantul Steve Harley, a anuntat, gresit, castigatoarea competitiei. In fata publicului si a camerelor de filmat, dupa ce a anuntat locul 3 (Miss USA), acesta a spus ca locul 1 este ocupat de reprezentanta Columbiei.

miss-universe-gafa-1

Prezentatorul Steve Harley a anuntat castigatorarea ca fiind Miss Columbia, cand, de fapt, aceasta se afla pe locul 2, numit “First Runner Up” miss-universe-gafa-2

Reprezentantei Columbiei i se retrage coroana, dupa 1 minut de “glorie”

Abia dupa ce aceasta a fost incoronata, invadata de lacrimi si emotii, prezentatorul si-a dat seama ca facuse o mare gresela: Miss Columbia era, de fapt, pe locul 2, iar adevarata castigatoare era cealalta finalista, Miss Filipine.

miss-universe-gafa-5

Prezentatorul arata dovada miss-universe-gafa-4

Miss Filipine este castigatoarea Miss Universe 2015

“Oameni buni, scuze, Columbia este pe locul al doilea… Miss Universe este Filipine!”, a spus Harvey, spre surprinderea tuturor.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*