Star Wars scrie istorie la box-office!

Noua pelicula din seria “Star Wars” este pe cale sa stabileasca un record mondial in ceea ce priveste incasarile de box-office, specialistii estimand ca pelicula va incasa in primul weekend, doar in Statele Unite, suma de 220 de milioane de dolari. Aceasta performanta depaseste continuarea “Jurrasic Park”, care a incasat 208 milioane de dolari in primul weekend.star-wars-poster-wide

Producatorii estimeaza ca incasarile globale ale noului film din seria “Star Wars” ar putea ajunge la suma de 1,2 miliarde de dolari, iar previziunile nu sunt deloc exagerate avand in vedere ca incasarile dupa primul weekend in Statele Unite depasesc suma de 220 de milioane de dolari. “Star Wars: The Force Awakens” devine astfel filmul cu cele mai mari incasari in primul weekend din toate timpurile, depasind cei 208 milioane de dolari incasati de “Jurrasic Park”.

In America de Nord se estimeaza ca acest weekend va aduce cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 300 de milioane de dolari castigati la box-office.

“Star Wars” sta bine si la capitolul incasari globale, pelicula reusind sa incaseze din pietele externe suma de 126 de milioane de dolari in doar trei zile.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*