Evenimente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui accident rutier cu victime, pe D.N.2G în localitatea Scorțeni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din Moineşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN2G, în interiorul localităţii Scorţeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă la stanga, s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, cei doi pasagei din autoturism, un tânăr și o tânără de 21 de ani fiecare, au fost transportati la Spitalul Municipal de Urgență Moineşti, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.accident_grav_in_arges_microbuz_rasturnat_din_cauza_poliului_mai_multi_pasageri_raniti_transportati_la_spital_18497950_02132000

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe D.N.2G, în localitatea Grigoreni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din comuna Măgura, în timp ce conducea un autoturism  pe DN2G, în interiorul localităţii Grigoreni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă la dreapta s-a răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, pasagera de 30 de ani din autoturism a fost  transportată la Spitalul Municipal de Urgență Moineşti, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe D.N.2G, în interiorul localității Florești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un tânăr de  20 de ani , din comuna Asău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2G, în interiorul localităţii Floreşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă la stânga a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu dependinţa unei locuinţe.

În urma accidentului, o tânără de 20 de ani, din județul Botoșani, a fost trasnportată pentru îngrijiri medicale la a rezultat rănirea pasagerei din autoturism, care a fost transportata cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgență Moineşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.

 Poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când carosabilul este umed.

Adauga un comentariu

*