Tarzan va ajunge in cinematografe in anul 2016!

tarzanO noua adaptare a aventurilor celebrului Tarzan va ajunge in cinematografele din intreaga lume in anul 2016. Rolul lui Tarzan este jucat de aceasta data de un actor suedez, care s-a facut remarcat in serialul “True Blood”.

Clasica poveste a lui Tarzan a fost readaptata de mai multe ori pentru marele ecran de-a lungul timpului, insa urmatorul film al francizei, “The Legend of Tarzan”, isi propune sa fie unul de mare impact, avand in vedere ca rolurile principale sunt jucate de Alexander Skarsgard si Margot Robbie.

tarzan-3Actorul suedez din “True Blood”, in varsta de 39 de ani, a fost alegerea perfecta pentru noul Tarzan, acesta avand in vedere ca pare greu de imblanzit si are un fizic impecabil. Acesta este primul mare rol al lui Alexander dupa ce l-a jucat pe vampirul Eric in serialul de mare succes“True Blood”, iar Margot (care s-a facut remarcata in “The Wolf from Wall Street”), s-a vopsit roscata pentru rolul lui Jane. Pelicula va ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 1 iulie 2016.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*