Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Pe DJ 115 A din localitatea Mănăstirea Caşin s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o persoană a și-a pierdut viața.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Mănăstirea Caşin, în timp ce conducea o autoutilară pe DJ 115 A, dinspre  Oneşti către Mănăstirea Caşin, pe fondul neadaptării vitezei în curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a răsturnat în afara părţii carosabile unde a surprins şi accidentat o localnică de 52 de ani.

În urma evenimentului rutier s-a înregistrat decesul pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatuletilotest care a indicat valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.cercetat-de-politisti

Polițiștii au efectuat cercetări cu privire la împrejurările producerii unui eveniment rutier DN 2,  în localitatea Filipeşti.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism  dinspre Bacău spre Roman, a surprins şi accidentat un tânăr de 25 de ani, din comuna Prăjeşti, care s-a angajat în traversarea drumului national pe bicicletă, fara să se asigure și fără ca bicicleta sa fie echipată cu surse de lumină sau elemente reflectorizante.

În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga un comentariu

*