Eveniment rutier produs pe fondul conducerii sub influența alcoolului

Polițiștii au efectuat cercetări cu privire la împrejurările producerii unui eveniment rutier pe DN 2F,  între localităţile Plopana şi Budeşti.accident_06928000_94589900

La fața locului a fost identificat un autoturism care prezenta avarii și conducătorul acestuia, un bărbat de 64 de ani, din comuna Lipova, care emana halenă alcoolică.

Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul în cauză, în timp ce conducea autoturismul pe DN2F, pe direcţia Bacău-Vaslui, a oprit vehiculul și a încercat să execute o manevră de întoarcere, situație în care a intrat cu cu partea din spate a autoturismului într-un şanţ.

În urma evenimentului rutier nu s-au înregistrat victime omenești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău în vederea recoltării mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Adauga un comentariu

*