KFC lansează Duetos, wrapurile pe care să le împarți doar cu tine

KFC își extinde meniul din restaurante lansând un nou produs, în ediție limitată: Duetos, adică 2 mini wraps cu Crispy Strip, salata iceberg, roșii și sos dulce acrișor. Rapid și savuros, noul Duetos este gustarea care te salvează în nenumărate situații: în pauza dintre cursuri, în drum spre o întâlnire sau pur și simplu când vrei un moment delicios. Clienții pot achiziționa noile Duetos din orice restaurant KFC din țară, la prețul de 5 lei.

KFC Duetos

“În fiecare an ne propunem să aducem produse noi în meniu. Cu Duetos am vrut să reinventăm mult apreciatele Crispy Strips, să le dăm o formă nouă și neașteptată. Cele 2 wrap-uri sunt un „smart choice” perfect pentru o gustare rapidă și au un preț special”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România. „Și cum Duetos este o gustare mică pentru doi, dar de-ajuns pentru unul singur, acesta este și mesajul pe care îl promovăm, cu umor, în noua campanie KFC: toamna aceasta, e bine să fii single”, a adăugat Monica Eftimie. Campania Duetos din această toamnă are două spoturi TV, „EL” și „EA”, ce ilustrează momentele în care este bine să fii single. Pentru detalii, urmăriți canalul de youtube al KFC România.

Noul produs beneficiază de un ambalaj cu design special, în formă de triunghi, ce îl face ușor de transportat, pentru a fi consumat oriunde și oricând. Campania Duetos aduce prețuri speciale și pentru alte produse din meniu, sandwich-ul Dublu Crispy Meltz având acum prețul de 10.90 lei, iar meniul Dublu Crispy Meltz prețul de 16.90 lei. De asemenea, clienții pot achiziționa 2 felii de bacon pentru sandwich-uri la 1.50 lei.

Pentru mai multe detalii despre noutățile din restaurante, accesați pagina de Facebook KFC România şi www.kfc.ro.

Adauga un comentariu

*