Sandra Bullock iubeste din nou

Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015, se pare ca iubeste din nou, la mai bine de 5 ani de la divort! Iata cine este barbatul pentru care ii bate inima actritei!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Celebritatea, frumusetea si banii nu aduc automat, dupa sine, fericirea in amor! Dovada vie a acestui lucru o reprezinta Sandra Bullock, una dintre cele mai bine cotate actrite ale momentului la Hollywood si cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015.

sandra-bullock-iubit1

In urma cu aproximativ 5 ani, Sandra Bullock a fost parasita de sot pentru o alta femeie, iar de atunci si pana in prezent, norocul in dragoste a ocolit-o. Iata insa ca lucrurile par sa se fi schimbat recent, cand actrita a inceput o relatie cu Bryan Randall, model si fotograf.

sandra-bullock-iubit2

Se pare ca relatia dintre cei doi este deja destul de serioasa, intrucat Sandra Bullock l-a prezentat pe iubitul ei bunilor sai prieteni, Jennifer Aniston si Justin Theroux, la nunta carora au si participat impreuna.

sandra-bullock-iubit4 sandra-bullock-iubit5

 

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*