LOTERIA BONURILOR: Astăzi, de la ora 19.30, are loc Marea extragere

Astăzi, începând de la ora 19.30, va fi organizată etapa finală de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale din data de 28 iunie a.c., a anunțat Fiscul.

În cadrul primei etape a extragerii ocazionale au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 23 mai a.c., având valoarea de 135 lei.

În urma centralizării bonurilor fiscale câștigătoare, în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 508 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Fiecărui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 001 – 508.

Extragerea de astăzi va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.30. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Cum se face extragerea

Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 508.

Numărul astfel extras va reprezenta  primul bon câștigător și, totodată, va reprezenta baza de referință la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (23). De exemplu, dacă este extras numărul 125, bonul care are acest număr pe lista alcătuită de ANAF, va fi primul câștigător. Următorul număr de bon câștigător va fi 125, la care se adaugă numărul 23, deci 148.
LISTA CU NUMERELE BONURILOR o găsiți aici:  http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/loto_lista_loterie28062015.pdf

sursa:http://www.evz.ro

Adauga un comentariu

*