Cel mai bine platit actor din lume! Robert Downey Jr

Celebra publicatie Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti actori din lume in ultimul an, iar pentru a treia oara consecutiv, pe primul loc se pozitioneaza Robert Downey!
Robert Downey Jr. a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bine platit actor din lume. Celebrul star hollywoodian ocupa primul loc al clasamentului realizat de prestigioasa publicatie Forbes, iar asta gratie salariului sau de 80 de milioane de dolari pentru blockbustere precum „Avengers: Age of Ultron”.
Locul al doilea a revenit actorului chinez Jackie Chan, în vârstă de 61 de ani, despre care editorii revistei Forbes afirmă că a încasat 50 de milioane de dolari în ultimul an. Veniturile sale provin din încasările obţinute de o serie de coproducţii chinezo-hollywoodiene, precum „Dragon Blade”, dar şi din contracte de merchandising.
Vin Diesel s-a clasat pe locul al treilea al topului, cu incasari de 47 de milioane de dolari, mare parte din aceasta suma datorandu-se filmului „Fast & Furious 7”. Vin Diesel
Urmatorii clasati sunt Bradley Cooper si Adam Sandler care, in mod surprinzator poate, au avut in ultimul an castiguri mai mari decat Tom Cruise.
Bradley Cooper a incasat 41.5 milioane de dolari, in vreme ce Adam Sandler a ajuns pe locul 5 cu 41 de milioane de dolari.
Tom Cruise a reusit sa ocupe doar locul 6 al clasamentului, avand in ultimul an incasari ce nu au depasit 40 de milioane de dolari.
Urmatoarele 3 pozitii ale topului sunt ocupate de: Amitabh Bachchan ocupa pozitia cu numarul 7 (33.5 milioane de dolari), Salman Khan este pe locul 8 (33.5 milioane de dolari), iar Akshay Kumar pe locul 9 (32.5 milioane de dolari).
Mark Wahlberg se regaseste pe cea de-a 10 a pozitie a clasamentului, cu un salariu de 32 de milioane de dolari in ultimul an.
Dwayne „The Rock” Johnson a avut castiguri de 31.5 milioane de dolari si ocupa locul 11, in vreme ce Johnny Depp si ale lui 30 de milioane de dolari s-au clasat pe locul 12.
Leonardo DiCaprio, a ajuns abia pe locul 13, cu 29 de milioane de dolari casigati in ultimele 12 luni.

sursa:agentiadepresamondena.ro

Adauga un comentariu

*