Rețineri, întocmire de dosare penale la Racaciuni

Lucrătorii Secţiei 5 Poliție Rurală Răcăciuni au acţionat pe linia combaterii faptelor cu violenţă sens în care a fost depistat un bărbat de 35 ani, din Cleja, suspect de comiterea a doua infracţiuni de lovire şi alte violenţe, în sensul că la data de 05.07.2015, în timp ce se afla pe o păşune pe raza localităţii Valea Mică, i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă un bărbat de 76 ani, din aceeaşi localitate, cauzându-i leziuni vindecabile în 25-30 zile de îngrijiri medicale, iar la data de 14.07.2015, în timp ce se afla tot pe raza aceleeaşi localităţi, i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă unui bărbat de 32 ani din Cleja, cauzându-i leziuni vindecabile în 40-45 zile de îngrijiri medicale.În baza probatoriului administrat faţă de suspect s-a dispus continuarea urmăririi penale şi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au acţionat pe raza comunelor Parava şi Răcăciuni pentru depistarea, identificarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, ocazie cu care au depistat un bărbat de 42 ani din Parava, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ 110. Având în vedere că acesta nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 630 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere, iar pentru faptul că autoturismul său avea ITP-ul expirat i-a fost reţinut şi certificatul de înmatriculare.

In comuna Parava a fost identificat un bărbat de 66 ani din localitate, în timp ce conducea tractorul pe DC 108. În urma verificării în bazele de date a rezultat că tractorul figurează radiat din circulaţie. Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat faptă prev. şi ped. de art. 334 din C.p.

Adauga un comentariu

*