Intamplari in week-end

O patrulă din cadrul biroului Rutier Onești, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 115 în localitatea.M.Caşin, a depistat în trafic un bărbat de 47 ani, din M.Caşin, care conducea un  moped, emanând halenă alcoolică.          În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,67 mg/l alcool pur în aer expirat,  conducătorul mopedului  a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate monstre biologice de sânge, conform metodologiei, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere. A fost întocmit dosar penal conf.art.336,alin.1 şi art 335 Cod Penal, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Un echipaj al  Biroului Rutier Onesti în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DJ 115 în localitatea.M-rea Caşin,a depistat în trafic un bărbat de 52 ani,  din com M-rea Caşin, care conducea un moped, înmatriculat în Italia, fara sa posede permis de conducere. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i-au fost recoltate monstre biologice de sânge, conform metodologiei, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.335,alin.1 şi art 336, al.1, Cod Penal, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Lucrătorii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic o autoutilitara ce se deplasa pe DJ 241A din direcţia Secuieni-Traian. S-a procedat la identificarea conducătorului auto, ca fiind un bărbat  de 49 ani, din Filipeni, şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care onducătorul auto a fost condus la Spitalul judeţean Bacău, în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. (1) din Cp., urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului cu propuneri corespunzătoare.

Un echipaj de poliție, aflandu-se in serviciul pe raza Sectiei 4 Politie Rurala Podu Turcului, au depistat in flagrant un bărbat de 40 ani din com. Corbita, Vrancea, in timp ce conducea un  autoturism pe D.C 46 pe raza satului Frumuselu.  Cu ocazia testarii cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Polimed Podu Turcului, unde i s-au recoltat mostre biologice de sange. În cauza sa procedat la retinerea permisului de conducere, totodata fiind intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului, fapta prev. si ped. de art. 336 alin. 1 din C.pen in care se va da solutie procedurala prin Parchet.

O patrulă din cadrul Poliției Stațiune Tg.Ocna a identificat în trafic pe str. C.Negri din localitate, un bărbat de 39 ani, din oraşul Comăneşti, în timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 0,34 mc. cherestea esenţă răşinoase fără a prezenta documente de provenienţă şi transport. Acesta a fost sancţionat contravenţional conf.art.19, alin.1, lit.b din Legea 171/2010 şi confiscarea cantităţii de 0,34 cherestea esenţă răşinoase, care a fost predată Ocolului Silvic Tg-Ocna.

Lucrătorii Postului de Poliţie Ardeoani au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o tânără de 33 ani, din localitate, despre faptul că a fost lovită de către soţul ei, în vârstă de 35 ani.La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Poliţie Ardeoani, care din declarația verbal a tinerei au au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, soţul ei a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona abdomenului. Partea vătămată a fost transportată cu ambulanţa la SpitalulMoineşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă prev. şi ped. de art. 193 alin. 1 rap. la art. 199 C. Pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propuneri procedurale.

Lucrătorii postului de poliție Palanca au fost sesizaţi de o tânără din Palanca, despre faptul că l-a tăiat pe soţul ei cu o lama. La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Palanca, care în urma cercetărilor efectuate au constatat că în timp ce tanara se afla la domiciliu, conform declarației sale verbale, în urma unui conflict spontan şi a unor discuţii contradictorii cu soţul ei, l-a tăiat cu o lamă la braţul drept.Victima a fost transportata cu ambulanţa la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale,  rămânînd internat.            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 193 C.Pen, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propuneri procedurale.

 

Adauga un comentariu

*