Ben Affleck și Jennifer Garner divorțează

ben-affleck-jennifer-garnerActorii americani Ben Affleck și Jennifer Garner, care formează unul dintre cele mai proeminente cupluri de la Hollywood, au anunțat, marți, ca divorțează după zece ani de căsătorie, confirmând astfel zvonurile care circulă de luni de zile, informează AFP.

„După o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorța”, precizează un comunicat al cuplului care are trei copii: Violet, 9 ani, Serafina, 6 ani și Samuel, 3 ani.

„Mergem înainte cu dragoste și prietenie unul pentru altul și cu un angajament de a fi amândoi părinți ai copiilor noștri, rugându-vă să respectați intimitatea pentru viața privată în această perioadă dificilă”, a adăugat cuplul.

„Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problema de ordin privat și familial. Va mulțumim pentru înțelegere”, se spune în finalul comunicatului.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani și Jennifer Garner, 43 de ani s-au întâlnit în anul 2003 pe platourile de filmare pentru producția „Daredevil”. Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Anunțul separării lor a venit la o zi după a zecea aniversare a căsătoriei lor care a avut loc luni, menționează revista People citată de AFP.

Sursa: www.agerpres.ro

Adauga un comentariu

*