Primarii de cinci stele ai judetului!

Asociatia Comunelor din România (ACOR) ii va premia, anul acesta, pe edilii care au ajuns la al V-lea mandat acordându-le trofeul „Primar de 5 stele”. Judetul Bacau va avea nu mai putin de cinci laureati.

Costel Baciu – Lipova, Vasile Bibire – Ungureni, Constantin Mihaila – Hemeius, Ion Pravat – Valea Seaca si Adrian Solomon – Faraoani vor primi diploma de excelenta si trofeul „Primar de 5 stele” in cadrul Adunarii Generale a ACOR, care se va desfasura intre 15-18 februarie la Bucuresti.

Cei cinci vor fi premiati pentru drumurile, scolile, locurile  de munca, pentru incredere sau ajutoarele sociale, incepand din 1996, fapte ce au dus la obtinerea voturilor cetatenilor. La eveniment, invitati speciali vor fi Klaus Iohannis, presedintele României, prim-ministrul Victor Ponta si Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala. Pe lânga decernarea de diplome si trofee, intâlnirea va cuprinde prezentarea raportului pe 2014, bugetul pe 2015, prezentarea proiectelor cu finantare nerambursabila, discutii privind problemele cu care se confrunta comunele din România, programe si referate ale unor ministri sau directori si, in ultima zi, adoptarea rezolutiei celei de a XVIII-a editii a adunarii ACOR.

 

Adauga un comentariu

*