Un an de călătorii cu 25% reducere prin CARDUL TRENPLUS   

În anul 2014, peste 3300 de pasageri au ales să călătorească cu Cardul TREPLUS.Cardul TRENPLUS permite cumpărarea de bilete, timp de 1 an, pe orice rută, cu orice rang de tren, clasa I-a sau a II-a, cu o reducere de 25%. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază și de reducerea suplimentară de 5%.

Cardul TRENPLUS poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TRENPLUS, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat). Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.În tren, călătorul este obligat să prezinte împreună cu biletul şi Cardul TRENPLUS în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poza şi CNP (CI/BI/paşaport).Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale.CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren și celor care achiziționează abonamente, beneficiind de numeroasele noastre facilități și reduceri comerciale.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Adauga un comentariu

*