Cercetați pentru conducere sub influența alcoolului

Polițiștii din Buhuși au depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,75 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Buhuși, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Podu Turcului a fost depistat de către o patrulă mixtă de sguranță publică în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 46 Frumușelu și se afla sub influența băuturilor alcoolice.Conducatorul auto a fost tedtat cu aparatul etilotest, care a indicat valorea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus al Spitalul Podu Turcului unde i s-au recoltat mostre bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii din Moinești au depistat un tânăr de 23 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice și conducea un autoturism pe strada Libertății din localitate. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.           În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un bărbat de 29 de ani din comuna Măgirești a fost depistat de polițiști, la data de 11 ianuarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitate și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal de Urgență Moineşti pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Adauga un comentariu

*