Ce sa consumam pentru a avea un corp suplu

alimente-pentru-slabitAtunci cand dorim sa scapam de cateva kilograme, nu trebuie sa ne infometam, ci sa alegem alimente care ne ofera atat silueta mult dorita, dar si sa fie sanatoase. Astfel va prezint lista celor mai bune alimente pentru a obtine rezultate optime.

Apa
Apa este cu siguranta numarul unu atunci cand vine vorba de produsele necesare pentru slabire. Este nesecar inlocuirea acidul, alcoolul si alte bauturi carbogazoase cu apa, deoarece aceasta este mai sanatoasa si va mentine hidratarea, ceea ce este foarte important. Apa va umple stomacul, astfel incat veti manca mai putin. Puteti face apa sa aibe un gust mai gustos punand o felie de fructul preferat sau frunze de menta. Apa potabila rece accelereaza metabolismul, ceea ce inseamna ca veti arde calorii.

Avocado
Avocado este fructul foarte util si gustos atunci cand vine vorba de a scade in greutate, acesta are o aroma caracteristica, fiind ideal pentru sandwich-uri si salate. Avocado este, de asemenea, un aliment care stimuleaza arderea de calorii. Studiile arata ca persoanele care consuma avocado in mod regulat au un indice de masa corporala mai mica si circumferinta taliei este in scadere.

Zmeura
Zmeura contine mai mult de 85% apa si este o excelenta sursa de fibre. Acest fruct creeaza un sentiment de satietate. Zmeura este foarte durabila si poate fi consumata atat proaspata, cat si congelata.

Spanac
Spanacul este o leguma preferata de persoanele care vor sa fie slabe. Spanacul este bogat in fier, si va ajuta sa pastrati echilibrul energetic, iar acest lucru inseamna ca nu veti alerga disperati pentru deliciile pline de zahar. Spanacul poate fi consumat atat in ​​mancaruri traditionale cat si in salate proaspete.

muraturi-3Muraturi
Muraturile sunt ideale pentru lupta cu kilogramele, ele sunt delicioase si potrivite pentru o gustare, deoarece satura dorinta pentru ceva crocant si sarat. Mai mult decat atat contine mai putine calorii. Aveti grija totusi sa nu faceti exces.

Branza
Acesta este un alt produs care va mentine corpul sanatos si subtire. Branza este un factor important atunci cand vreti sa pierdeti in greutate sau sa va mentineti silueta. Studiile arata ca persoanele care iau de 3-4 ori pe zi alimente bogate in calciu, continua sa arda in jur de 150-200 de calorii pe zi.

Oua
Este timp pentru a schimbare in cadrul micul dejun! Daca la micul dejun mancati fulgi de ovaz cu lapte, de ce nu incercari sa le inlocuiti cu oua? Acestea satura și reduce aportul de calorii, spun cercetatorii. Puteti face un sandwich cu ou amestecat cu avocado si putina branza. Daca luati mai multe proteine ​​la micul dejun, nu veti simți foame pentru o lunga perioada de timp.

Ciocolata neagra
Din fericire pentru toata lumea care iubeste ciocolata, aceasta este prezenta in lista de alimente minune cu ajutorul carora puteti slabi, insa numai ciocolata neagra. Multe studii spun sa nu fugiti de alimentele care va atrag, deoarece acest lucru va duce doar la o reactie negativa, veti manca mai tarziu prea mult. Ciocolata neagra creste nivelul de serotonina si dopamina in creier, ceea ce face sa ne simtim fericiti si usurati.

Adauga un comentariu

*