Depistaţi cu alcool la volan

baut-la-volanPe strada Costache Negri din Târgu Ocna, poliţiştii au depistat în flagrant o persoană de sex masculin, de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltarea mostrelor bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 

 

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Oneşti au depistat în trafic, pe Calea Mărăşeşti, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltarea mostrelor bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Adauga un comentariu

*