Cea mai sexy femeie din lume!

1413194091305_wps_16_This_image_released_by_EsDoamna din imagine (la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie.

Conform revistei Esquire, Penelope Cruz este cea mai sexy femeie din lume in anul 2014. Actrita spaniola, in varsta de 40 de ani, s-a transformat de-a lungul timpului din ratusca cea urata intr-o femeie de-o frumusete rapitoare si un sex-appeal irezistibil. Casatorita cu Javier Bardem inca din anul 2010, Penelope a devenit pana acum mamica de doua ori.

Actrita a adus anul trecut pe lume o fiica pe nume Luna, nascuta pe 22 iulie la Madrid, iar cuplul mai are si un baietel, Leonardo, care s-a nascut in anul 2011 la Los Angeles.

Penelope Cruz mosteneste titlul de cea mai sexy femeie din lume de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie din partea revistei Esquire. In trecut, cele mai sexy au fost considerate Angelina Jolie, Rihanna, Halle Berry sau Charlize Theron.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

 

Adauga un comentariu

*