Ce se poarta in tendita de parfumuri in aceasta toamna

Cuvintele cheie pentru a descrie parfumurile ce sunt in tendinte in aceasta toamna sunt senzualitatea si aromele impunatoare. Odata cu venire vremii mai reci ar trebui sa renuntam la parfumurile lejere si sa ne axam pe cele mai puternice si mai personale.

Varietatea parfumurilor puternice este la indemana noastra si nu ar trebui sa ne ghidam doar dupa ce este la moda, ci dupa ceea ce ne „vine” mai bine, pasionati de aromele florale, fructate, orientale sau lemnoase, se poate sa redescoperim si alte combinatii incantataoare pentru a ne rasfata si a inlocui parfumul preferat.

Parfumul, deopotriva sacru si efemer, a fascinat oamenii inca de la inceputurile Istoriei. Povestea sa ne pune in fata a numeroase curiozitati si paradoxuri, caci efluviile sale incantatoare ne plaseaza intr-o lume a seductiei.

Va prezint cateva parfumuri ce sunt in tendinte, insa nu sunt singurele ce ne pot rasfata in aceasta toamna.

downloadJimmy Choo exotic

Un parfum Floral Fructat. Notele de varf sunt grapefruit roz si coacaze negre; notele de mijloc sunt orhidee, floarea pasiunii si note florale. Notele de baza sunt paciuli si zmeura.

3449large9194-vanitas-for-her1058401639Vanitas, Versace

Intalnirea dintre vanitate si frumusete este revizuita intr-o aroma fina si luminoasa, ce evoca mirosul floral delicat al florilor albe in adierea vantului. Accente inovatoare si vibrante de ceai negru si lemn de cedru exprima senzualitate si eleganta.

3432240026750Baiser Vole Essence de Parfum, Cartier

Aceasta versiune mai intensa a apei de parfum ne aduce in apropiata intimitate a crinului invaluit in mireasma senzuala a esentei de vanilie Bourbon.

Giordani Gold IncontroGiordani Gold Incontro, Oriflame

Retraieste emotia momentelor incarcate de romantism, pe notele apei de parfum Giordani Gold Incontro. Acordurile de ruj si esentele de trandafir se armonizeaza fermecator cu notele de patchouli, evocand vibratia fiecarei clipe si amintind de imbratisarea irezistibila a dragostei.

acquarossaL’ACQUAROSSA, Fendi

Aceasta aroma este creata ca un acord floral lemnos, extravagant si seducator in acelasi timp. Aceasta transpunere olfactiva perfecta a femeii Fendi.

thierry-mugler-alien-edp-liqueur-de-parfum-dameAlien Liqueur de Parfum, Thierry Mugler

Descopera fuziunea dintre Alien si lumea mistica multumita unei metode unice inspirata de tehnicile traditionale utilizate pentru a produce cel mai fin Rom. Liqueur de Parfum 2013 este pastrat in butoaie de lemn de stejar afumat pentru a descoperi un parfum bogat si senzual cu note ambrat lemnoase usor amarui.

Black-XS-L’Exces-Paco-RabanneBlack XS L’Exces, Paco Rabanne

Black XS L’Exces for Her este o inovatie semnificativa, lansata in anul 2012. Se claseaza printre esentele floral-orientale si este conceputa special pentru femeile ce nu accepta stilul conventional al vietii.

o.23597Glamour Excessive, Bourjois

Un parfum senzual oriental-moscat cu o serie de note ce creeaza dependenta, cea de cocos flirteaza cu cea de frezie si cardamom, iar nobletea irisului intalneste farmecul bujorului intr-o nota de mijloc. In nota de baza, patchouli si vanilia captiveaza si invaluie in timp ce finetea cremoasa a lemnului de santal si a moscului ofera o atingere linistitoare.

FAR AWAY BELLAFar away Bella, Avon

Face parte din categoria floral-fructata, notele de varf fiind citrice inspirate in principal de clementinele italene. Notele de mijloc sunt florale simtindu-se in principal aroma magnoliei chinezesti. Notele de baza sunt inspirate de boabele de bonka, aroma lor fiind intensa, persistenta, ducandu-ne cu gandul la vanilie si caramel delicios.

Giorgio-Armani-Si-Review-Eau-de-Parfum-4Si, Giorgio Armani

Un parfum pe baza de chiparos reinventat, care ramane pe piele si captiveaza simturile. Semnatura sa olfactiva este ritmica, eleganta si unica. Combina o inflexiune de trei acorduri: nectar de coacaze, chiparos modern si lemn de mosc usor.

alien1Alien, Thierry Mugler

Alien este un parfum cu note picante si lemnoase, original, misterios si plin de energie ce pare a fi creat intr-o alta lume. Un parfum seducator ce emana liniste si pace conceput pentru o femeie cu o personalitate puternica ce nu se teme sa experimenteze lucruri noi.

Adauga un comentariu

*