Evenimente rutiere pe fondul vitezei

accident_copii_85915200-660x330Poliţiştii Biroului Rutier Onești au fost sesizaţi despre faptul că pe DC 154, în localitatea Helegiu, s-a produs un accident de circulaţie cu victimă.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autotursim, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabil acoperit cu pietriș, a derapat și a intrat în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma producerii evenimentului, o minoră de 8 ani, pasageră în autoturism, a fost transportată la Spitalul Onești pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Polițiștii Postului de Poliție Letea Veche au fost sesizați despre faptul că un autoturism care se deplasa pe digul râului Siret, din localitatea Siretu, a căzut în apă în punctul cunoscut sub numele de “Balta Albastră”.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că un bărbat de 53 de ani, din comuna Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe digul râului Siret, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, a derapat și pierzând controlul asupra direcției de mers, a căzut în apă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*